Loods 19 entree

Yes een nieuwe bordje bij Loods 19 DARC

We hebben nu alles in Budel actief in onze studio en bijgebouwen.

DESIGN 
Al meer dan 10.000 keer hebben we ondernemers in het mkb en zelfstandig professionals kunnen helpen bij de presentatie van hun bedrijf of product. Met het ontwerpen van een logo, advertentie, brochure of belettering en met talloze andere ideeën hebben we onze creativiteit voor ze ingezet. Want al hebben ze het allemaal in zich, een beetje hulp konden ze wel gebruiken. Ook jou helpen we graag!

ART
Kunstenaars kunnen terecht in de ateliers in Loods 19 en hun werk tonen tijdens de Loods19 Expo’s en Kunstwei Budel, die regelmatig worden georganiseerd. Strikje is een vaste gebruiker van één van die ateliers en haar kenmerkende collages ’14×14’ en schilderijen zijn hier te zien en te koop.
Ook Adriaan Francis heeft hier zijn atelier om er zijn cortenstalen objecten te maken. In de kunstwei kun je er altijd wel een paar bekijken.

RUMTE
Loods 19 biedt volop ruimte voor het geven van workshops en cursussen. Of het nu gaat om producttrainingen, veiligheidsinstructies, vergaderingen of voorlichtingsbijeenkomsten, groepen tot zo’n 15 personen zijn van harte welkom.
Op basis van verhuur per dagdeel kunt u beschikken over een van de ateliers of de buitenruimte voor bijeenkomsten en presentaties of actieve workshops. Natuurlijk is er wifi, koffie en thee.

CRAFT
Om te ontspannen na altijd maar online zijn, organiseert Loods 19
Craftdagen waarop je lekker met je handen kunt werken. Maak kennis met verschillende zelfmaak-technieken: tekenen, schilderen, tiffany, glas-in-lood, hotpot, collages maken, 3D-pentekenen, metaalplaatbewerking, lasergraveren, houtdraaien, fotograferen…