Ben jij op zoek naar een inspirerende omgeving om samen creatief bezig te zijn?

Dan ben je niet de enige. Bij Loods 19 Craft krijgen we regelmatig bezoekers binnen met dezelfde vraag: “Ik wil graag iets doen, iets maken, maar dan in een groepje. Voor de gezelligheid maar vooral ook om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.”

Om hier dit najaar handen en voeten aan te geven nodigen wij je graag uit om op dinsdag 17 oktober a.s. (vrijblijvend)een bezoek te brengen aan Loods 19. Laat ons die dag weten wat je zoekt of wenst. Wij praten je bij over de mogelijkheden. In de dagen erna inventariseren we jullie wensen en stellen daarmee een voorlopige agenda samen. Een agenda die we met alle geïnteresseerden delen en tijdens een vervolgbijeenkomst met jullie verder willen afstemmen.

Hopelijk kunnen we komen tot makers- of craftgroepen die op een vaste ochtend, middag of avond in de week/maand schilderen, vilten, keramieken of beeldhouwen. Maar denk ook aan glas-in-lood en tiffany, collages en fotografie, lasersnijden of met anderen een project opstarten. Misschien wil je zelf een groep leiden en je ambachtelijke kennis overdragen, ben je een ware craftmaster. Ook dan ben je van harte welkom.
We staan open voor alles met als doel om jou samen met anderen creatief en educatief bezig te laten zijn, je te laten groeien in je vaardigheden. Wij hebben de ruimte en helpende handjes, jij brengt je creativiteit en goede zin mee.

Zien we je dinsdag 17 oktober?
Je bent welkom tussen 10.00 uur en 21.00 uur. Loods 19 is gevestigd aan de Grensweg 64 in Budel.

Schikt het niet op die dag?
Laat dan hieronder je creatieve wensen en contactgegevens achter zodat we je deze mee kunnen nemen in de inventarisatie.

Tot dinsdag!
Ingrid en Ad van der Linden, aanjagers en makers bij Loods 19.

Hopelijk kunnen we komen tot makers- of craftgroepen die op een vaste ochtend, middag of avond in de week/maand schilderen, vilten, keramieken of beeldhouwen. Maar denk ook aan glas-in-lood en tiffany, collages en fotografie, lasersnijden of met anderen een project opstarten.
Niet op zaterdag avond
Atelierruimte Loods 19 Craft
Tiffany 3D object
workshops craft